O grilă nouă de programe TV

By | decembrie 1, 2017

Începând cu 1 decembrie 2017 abonații la serviciul de cablu TV Gemenii Network beneficiază de o nouă grilă îmbunătățită de programe TV. Astfel, numărul de canale digitale care pot fi recepționate a crescut la 130.

Începând cu anul 2014, Gemenii Network furnizează servicii de programe TV atât în format analog cât și digital. Serviciul de telefonie fixă este furnizat începând cu anul 2006, iar serviciul de acces la internet a fost disponibil încă din anul 1998.

Serviciul de cablu TV este furnizat prin rețeaua FTTH în zonele de case, utilizând tehnologia GEPON prin cabluri de fibră optică, respectiv FTTB în zonele de blocuri, utilizând tehnologia CATV prin cablu coaxial până în apartament.

Recepția programelor TV în format analog se poate face cu orice tip de televizor cu tub catodic (CRT) sau cu ecran LCD, în timp ce pentru recepția programelor în format digital este necesar un televizor de generație nouă LCD cu tuner DVB-C inclus sau a unui decodor în cazul în care televizorul nu are această caracteristică inclusă. Puteți achiziționa un tuner digital DVB-C de la receptoare.ro.

Serviciile sunt disponibile în sectorul 2 din București, în cartierele Colentina, Tei, Plumbuita, Toboc-Petricani, Fundeni și Baicului, zona de acoperire întinzându-se de la Piața Obor până la comuna Dobroiești și respectiv de la Parcul Tei până la zona Baicului. O listă completă a străzilor acoperite și a serviciilor disponibile se poate găsi aici.