Gemenii Network și Expresnet au fuzionat sub umbrela Phoenix Telecom

de | 30 aprilie 2018

Rețelele Gemenii Network și Expresnet Telecom au fuzionat sub umbrela companiei Phoenix Telecom. Brandul se va numi în continuare Gemenii Network, iar serviciile de acces la internet, telefonie fixă, televiziune vor fi disponibile în cartierele Colentina, Tei, Petricani, Plumbuita, Doamna Ghica, Fundeni și Baicului din sectorul 2 din București. Serviciile pot fi achitate cu numerar și card bancar la casieria de la sediul central Gemenii Network din Bd. Ghica Tei nr. 137, sector 2, cu numerar la sediul agenției de turism Theorema Travel din șos. Colentina nr. 66, bl. 106, parter, ap. 2, sector 2 și la automatele de plată QIWI și SelfPay, precum și prin virament în contul bancar RO22 BRDE 426S V605 7791 4260 deschis la BRD, agenția Tei.

Această fuziune are ca scop îmbunătățirea serviciilor furnizate către zonele rezidențiale din cartierele aflate în aria de acoperire, precum și extinderea gamei de servicii în toate aceste zone. Astfel, serviciile de acces la internet cu viteze de până la 1 Gbps vor fi disponibile treptat în toată rețeaua până la sfârșitul anului 2018, iar serviciile de telefonie fixă și televiziune vor fi disponibile  în toate zonele acoperite până la sfârșitul anului 2019.

Gemenii Network furnizează servicii de acces la internet, telefonie fixă și televiziune în sectorul 2 din București, aria de disponibilitate a acestora se poate găsi aici. Rețeaua a fost înființată în anul 1998 și este fondatoare a Asociației Interlan, o organizație ce cuprinde furnizori mici și mijlocii de servicii de telecomunicații, cu 40 de membri în toată țara și care administrează platforma națională de schimb de trafic InterLAN Internet Exchange, cea mai mare de acest fel din România.